KLÁŠTER OPĚT POSKYTL ZÁZEMÍ COSMOPOLITAN EXECUTIVE HELAS LADIES CLUBu

KLÁŠTER OPĚT POSKYTL ZÁZEMÍ COSMOPOLITAN EXECUTIVE HELAS LADIES CLUBu

  • Lis 03, 2014

Ve čtvrtek 30. října se v klášteře uskutečnilo další setkání COSMOPOLITAN EXECUTIVE HELAS LADIES CLUB. Jak bývá dobrým zvykem a v klubu tradicí, se členky a hosté klubu mohli těšit na zajímavé informace a ještě zajímavější hosty. Tentokrát to byli dva pánové. První z vod hudebních, pan Petr Janda, zpěvák, kytarista, a frontman kapely Olympic, kterého jako stálici hudebního nebe doplnila stálice trochu jiného rázu, přední český plastický chirurg a zakladatel kliniky Esthé – Klinika plastické chirurgie, pan Doc. MUDr. Jan Měšťák, CSc. Muzikant a lékař, zdánlivě odlišné profese… Pánové však přítomným hostů v rozhovorech předvedli, že mají mnoho společného. Především vytrvalost, která je oba dovedla k úspěchu, odhodlání a pokoru.

Po zajímavém povídání v sále Jana Lucemburského, které bylo doplněno ještě módní přehlídkou zimní kolekce Femme Fatale a Geometric 2014 Ivety Pecuchové, mohli hosté navštívit prezentační koutky partnerů tohoto setkání, které byly spolu s pohoštěním umístěny v Gotické arkádové chodbě.

Součástí večera byl i dobročinný bazar, který proběhl ve prospěch sdružení Klubu přátel dětských domovů.

Jsme rádi, že si prostory kláštera minoritů vybral dámský klub jako své domovské zázemí a již se těšíme na další setkání.

Nejnovější zpravodaje